ABAST DEL PROJECTE

Projecte lumínic i d’interiorisme. Distribució de l’espai, selecció de mobiliari i disseny de mobiliari a mida i objectes decoratius personalitzats amb els colors i el logotip de l’establiment, disseny de pèrgoles i decoració amb vegetació.

COL·LABORADORS

Imatge gràfica: Pasgràfic
Fotografies: Joan Valera

LOCALITZACIÓ

Platja dels Grills SN
08870 Sitges (Barcelona)

U

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Beach club, amb un marcat caràcter mediterrani, que ens serveix de font d’inspiració per el disseny del projecte. S’utilitza la paleta cromàtica que genera la mar Mediterrània al banyar la platja de còdols, les textures del Garraf i la llum de les nits d’estiu. Amb elements de referència marineres per a la decoració i il·luminació.

El Grill que dona nom a la platja ha estat transformat en l’icona del local que s’aplica per personalitzar la decoració i el mobiliari.

Si has arribat fins aquí pots veure un altre projecte

O, si t’ha agradat, comparteix-ho!

Pin It on Pinterest