Política de privadesa

Segons normativa de maig de 2018 (RGPD) informen als usuaris d’aquesta pàgina web de les mesures sobre la protecció de dades.

Titularitat del web

Mercè Rafecas Codina, amb DNI 52422910E és la titular del web mercerafecas.com (d’ara endavant “Portal”) i el posa a disposició dels usuaris per difondre els serveis i les activitats que ofereix.

Dades de contacte:

> Email: info@mercerafecas.com
> Telèfon fixe: +34 93 516 70 23
> Telèfon mòbil: +34 647 390 472
> Estudi_n: C/Pau Barrabeig, 16, Baixos Esquerra, Sitges (Barcelona)

Quines dades personals recollim

Les dades de caràcter personal recopilades en aquest formulari seran enviades a un compte de correu electrònic gestionat per la titular del web (Mercè Rafecas) amb l’única finalitat de poder rebre i atendre la teva sol·licitut. Aquestes dades, per tant, no queden registrades a cap base de dades ni seran cedides a cap tercer ni utilitzades amb cap altra finalitat que poder-te donar resposta.

Algunes d’aquestes dades poden quedar traçades als logs del servidor temporalment com qualsevol acció que es realitza en un servidor web.

Usuaris del portal

L’usuari del portal podrà accedir a les informacions que aquest Portal li ofereix sense que sigui necessari registrar-se com a usuari del mateix.

Continguts, propietat intel·lectual i industrial

Els continguts que es troben en aquest Portal, incloent-hi els textos, les fotografies, els arxius descarregables de text, so i vídeo, en qualsevol dels formats disponibles, són propietat de la titular del mateix o han estat cedits per part dels particulars que han autoritzat la seva publicació, fruit de la col·laboració en la difusió en aquesta publicació.

Els drets de propietat intel·lectual i industrial del Portal, el seu codis font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements que contenen són de titularitat de Mercè Rafecas i, per tant, correspon a la titular del web l’exercici exclusiu dels drets d’explotació en qualsevol forma i, en especial, dels drets de reproducció, de distribució, de comunicació pública i de transformació

Usos permesos

S’autoritza la visualització, la impressió i la descàrrega parcial del contingut del Portal només si es compleixen les condicions següents:

– Que aquests usos siguin compatibles amb les finalitats del Portal i comptin amb l’aprovació expressa de la titular.
– Que cap dels continguts relacionats amb el Portal siguin modificats de cap manera.

Se’n prohibeix expressament la utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació. En aquest cas s’haurà de comunicar prèviament a la titular per tal de demanar la seva aprovació.

Exempció de responsabilitats per l’ús del portal

Tant l’accés al Portal com l’ús no consentit que es pugui fer de la informació que conté és responsabilitat només de l’usuari. La titular no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar d’aquest accés o ús.

Així mateix, la titular del Portal no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (“hardware” i “software”), o als fitxers o documents que s’hi emmagatzemin, com a conseqüència de:

– La presència de virus a l’ordinador que utilitzi l’usuari per a la connexió als serveis i continguts del portal.
– Un mal funcionament del navegador o de l’ús de les versions no actualitzades. L’usuari es compromet a utilitzar el portal, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i amb aquest avís legal. L’usuari s’abstindrà en tot moment d’utilitzar qualsevol de les informacions o serveis amb finalitats il·lícites, prohibides o lesives per als interessos de tercers.

Pin It on Pinterest